fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hvad er Selvhjælp?

Selvhjælp Haderslev hjælper borgeren med at komme videre i livet!

Selvhjælp Haderslev er et tilbud til alle borgere, der har et problem eller står midt i en livskrise, hvor de har brug for at snakke med nogen eller snakke med og lytte til andre mennesker, der har det ligesom dem. Borgerne har så mulighed for at henvende sig i Selvhjælp Haderslev og aftale en tid til en samtale, hvor vi sammen finder ud af, hvad Selvhjælp Haderslev kan gøre for og sammen med den enkelte borger.

Selvhjælp Haderslev har mange års erfaring og vi ved, det hjælper at snakke med nogen, når livet bliver svært. Du kan f.eks. have problemer med angst, stress, skilsmisse, sorg, eftervirkning af seksuelle overgreb, sygdom, tristhed, ensomhed, afskedigelse, mobning, selvmordstanker, manglende netværk, flytning, medicinmisbrug og meget andet, der fylder i dit liv.

Selvhjælp Haderslev har frivillige erfarne personer, der tilbyder at lytte til dig gratis, anonymt og fortroligt. De frivillige personer har livserfaringer og overskud til at lytte og kan give medmenneskelig omsorg og støtte.

Selvhjælp Haderslev er en selvejende institution, der får støtte af Social-, Børne- og Integrationsministeriet, Haderslev Kommune, fonde og sponsorer.

Selvhjælp Haderslev er partipolitisk neutral og uafhængig af religiøse bevægelser.

Selvhjælp Haderslev har mange års erfaring med at yde støtte til mennesker, der selv vil tage ansvaret i eget liv. Støtten gives til den enkelte borger og også ved deltagelse i selvhjælpsgrupper.

Selvhjælp Haderslev giver støtte og hjælp til selvhjælp og arbejder forebyggende ved at fremme kontakten imellem mennesker. Vi har tavshedspligt om alle personlige oplysninger og der sker ingen registrering i forhold til offentlige myndigheder.

Du er altid velkommen til at kontakte os i Storegade 80 st.tv., 6100 Haderslev. 

Ring på tlf. 74 52 83 30, send en mail:

haderslev-selvhjaelp@mail.tele.dk. eller mød personligt op.

Selvhjælp Haderslev er ikke et tilbud om rådgivning eller behandling.