fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Et Frirum - Historier fra den virkelige verden

doer"I foråret 2011 forsvandt jorden under mig – hele min base blev revet væk, da jeg mistede det dyrebareste jeg havde, min mand gennem 35 år. Jeg savnede virkelig nogen at dele hele sygdomsforløbet med, der var selvfølgelig vores rigtig gode venner, som vi havde kendt igennem næsten 30 år, fantastiske naboer, men ikke noget familie, der var der for mig.

Jeg savnede et netværk, hvor det var i orden fortsat at have behovet for at fortælle om det hele om og om igen.
Heldigvis var der nogle fælles bekendte, der fortalte om Huset i Storegade 80. Jeg kontaktede lederen i Selvhjælp Haderslev, og var til et par enesamtaler i starten af 2012 og kom efterfølgende til at gå i en gruppe, hvor vi var 4 kvinder, der alle havde mistet vores ægtefælle.
Her følte jeg ret hurtigt, at der var en vis forståelse og samhørighed os imellem. Der var plads til at græde sammen og fortælle, hvad vi følte, hvordan hele vores liv var forsvundet og at vi ikke følte nogen grund til at leve videre – for hvad var der at leve for? Vi forstod hinanden!

Vi gik i gruppen det meste af 2012 og fandt alle her et frirum, hvor der var hjemligt og trygt at være og hvor vi kunne føle forståelse sammen med andre i samme svære situation.
Gruppen stoppede ved udgangen af 2012 men vi fortsatte vores gode venskab og den dag i dag er vi de bedste veninder, taler sammen næsten dagligt, hjælper hinanden, rejser sammen osv.
Hos Selvhjælp Haderslev kalder man det for hjælp til selvhjælp og det er, hvad vi alle fik her!"

Kærlig hilsen anonym borger