fp4Kontakt os:

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Min Store Sorg - Historier fra den virkelige verden

doer

Allerede ved første besøg erfarede jeg at i Selvhjælp Haderslev, dér tager man sig tid til den enkelte


"I vinteren 2013 blev jeg ramt af en svær depression efter en stor personlig sorg. Jeg fandt det svært at se, hvordan mit liv skulle blive og om jeg stadig havde muligheder. Besøg og samtaler hos min egen læge var første trin, men ved en nærmest tilfældighed så jeg en folder fra Selvhjælp Haderslev i det stativ, som ofte står i de fleste venteværelser.


Allerede ved første besøg erfarede jeg at i Selvhjælp Haderslev, dér tager man sig tid til den enkelte. Der lyttes til dig! I Selvhjælp Haderslev mødte jeg både forståelse og indsigt i mig som person, og i den svære proces, som man skal igennem for at finde vejen ud af en depression. Ikke kun de mange ene-samtaler var til stor støtte, men også deltagelse i gruppemøder.
Selvhjælp Haderslev tilbyder hyggelige lokaler, hvor mennesker med ondt i tilværelsen kan mødes, og erfare at man ikke er den eneste, der står med netop disse følelser og problemer.
Her får man mulighed for at tale med de andre, dele sine erfaringer, og få de andres input til, hvordan de tackler situationen.

Det bliver langt bedre – Jeg vil ikke sige nemmere, for der er ikke noget, der er nemt i en depression – når man deler med andre, og opbygger netværk. Jeg er i alt fald glad for, at jeg fandt folderen fra Selvhjælp Haderslev.
Kærlig hilsen anonym borger